Джими Кимъл се завръща  като водещ на 95-ата церемония за

...
Джими Кимъл се завръща  като водещ на 95-ата церемония за
Коментари Харесай

Джими Кимъл се завръща като водещ на Оскарите

Джими Кимъл се завръща  като водещ на 95-ата гала за филмовите награди " Оскар " през 2023 година За трети път на него е поверена тази виновна задача, а новината оповестиха Глен Вайс и Рики Киршнър, изпълнителните продуценти на премиите на Академията.

Водещият на  вече два пъти води беше водещ - през 2017 година и 2018 година С идния му ангажимент ще се подреди до Джери Луис, Стив Мартин и Конрад Найджъл, които също имат по три церемонии зад тила си. Това несъмнено не може да се съпостави  домакинствата на Упи Голдбърг и Джак Лемън(4), Джони Карсън (5), Били Кристъл (9) и Боб Хоуп (11).
 Тялото на украински боен водач бе намерено край Царево 7 ноем 2022 | Петцифрен код и ДНК експертиза са разкрили идентичността на откритото тяло край Царево и то принадлежи на...
" Да бъдеш поканен да бъдеш хазаин на Оскарите за трети път е или огромна чест, или капан “, сподели Кимел в изказване. Завръщането му идва, откакто водещият неотдавна удължи контракта си, с цел да продължи в най-малко още три години, до 23-ти сезон на.

„ Много сме разчувствани, че Джими означи своя хеттрик на тази международна сцена “, споделиха Вайс и Киршнер в взаимно изказване. „ Знаем, че той ще бъде занимателен и подготвен на всичко.

Кимел бе водещ на премиите Primetime Emmy за 2020 година, запомнени  се с необикновената пандемична атмосфера  в съвсем празния Staples Center.

Няма към момента публична информация за това кои звезди са поканени за присъединяване в музикалната част на церемонията, само че се популяризират непотвърдени клюки, че продуцентите водят диалози с Крис Рок, миналогодишния водещ, който отнесе абсурден пестник от Уил Смит.

Опитвайки се да възвърнат славните дни с по 50 милиона фенове, уредниците на церемонията се надяват, че изборът на познато лице като Кимел е сигурна стъпка по този път. Ейми Шумър, Уанда Сайкс и Реджина Хол бяха домакини през 2022 година, като церемонията означи рекордно ниското равнище от едвам 16,6 милиона фенове. През 2018 година церемонията, на която Кимел беше водещ, е гледана от приблизително 26,5 милиона фенове.

„ Джими е съвършеният хазаин на нашите 95-ите Оскари “, гласи изказването на изпълнителния шеф на Академията Бил Крамър и президента Джанет Янг. „ Неговата обич към филмите, експертните знания за малкия екран онлайн и способността да се свързва с нашата световна аудитория ще основат незабравимо преживяване за нашите милиони фенове по целия свят. “

Членовете ще гласоподават за тазгодишния лист с филми от 12 до 17 януари, като формалните номинации ще бъдат оповестени на 24 януари. 95-ите Оскари ще се проведат в неделя, 12 март 2023 година, в Dolby Theatre в Ovation Hollywood и ще бъдат излъчени онлайн по ABC и допълнително от 200 страни по целия свят.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР